Tongerseweg 15 Maastricht +31(0)43 - 325 31 70 info@vojacek.nl

Wijnwinkel


Locatie 

Onze moderne wijnwinkel ligt (een beetje verstopt) achter een oude poort op Tongerseweg 15 Maastricht. Op letterlijk en steenworp van het centrum van Maastricht (800 meter van het Vrijthof). Een bezoek aan onze sjieke stad is dus prima te combineren met een stop & shop in de wijnwinkel. Parkeren kan op het eigen terrein achter de poort met een beperkt aantal parkeerplaatsen, maar je kunt ook altijd op straat (betaald) parkeren. 


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00 
Zondag gesloten 

t 043-3253170 | info@vojacek.nl


Pour tous les goûts 
Bij Vojacek Wijnen kies je uit een uitgebreid, divers aanbod van circa 450 wijnen. Van vriendelijk geprijsde huis- en plezierwijnen tot de mooiste, meest bijzondere terroirwijnen. Je vindt bij ons ook een brede selectie mousserende wijnen en champagnes, vin doux, port- en andere versterkte wijnen. Het assortiment laat zich het best omschrijven als een fascinerende verzameling aromatische wijnen in Bourgondische stijl. Frankrijk heeft nog altijd een prominente plek in ons assortiment, we zijn van oudsher en nog altijd gespecialiseerd in Bourgogne. Maar ook andere wijnlanden als Spanje, Italië, Portugal, Duitsland en Oostenrijk staan nu vast op de kaart. Mooie klassiekers, indrukwekkende rising stars en (nog) onbekende toppers. Voor elk wat wils. We hebben trouwens ook een grote collectie magnums (1,5 l) en halfjes (0,375 l) voor de liefhebber. 


Moeite met kiezen?  

We adviseren je graag. Bovendien hebben we altijd een selectie open wijnen voor je klaarstaan om te proeven. Heb je een speciale wijnwensen of wil je uitgebreid proeven? Neem contact op voor de mogelijkheden.


"Wij hebben Vojacek gevraagd om een wijnadvies bij een achtgangen-diner. Alle wijnen een schot in de roos."

Lees meer reviews
Ook zo gek op wijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief