Tongerseweg 15 Maastricht +31(0)43 - 325 31 70 info@vojacek.nl

Wijnleverancier voor bedrijvenWijnen waar je mee aan kunt komen
Vojacek Wijnen is de vaste partner van tal van bedrijven en organisaties voor het leveren van kwaliteitswijnen voor zakelijke evenementen en relatiegeschenken. Hebben jullie een bedrijfsfeest of -borrel? Wil je een relatie een bedankje sturen? Of iets speciaals doen voor je vaste klanten tijdens de feestdagen? Je kiest bij ons uit een fantastisch assortiment wijnen, van lekkere huis- en schenk wijnen tot tien euro tot de meest exclusieve wijnen.

Accent op Frankrijk
Het Vojacek-assortiment is misschien nog het best te omschrijven als een fascinerende verzameling aromatische wijnen in bourgondische stijl. Nog altijd ligt het zwaartepunt in Frankrijk, daar waar het ooit begon en waar nog altijd zo veel interessante wijnen te vinden zijn. Maar ook andere wijnlanden als Italië, Spanje, Oostenrijk en Duitsland hebben inmiddels een aandeel in onze range, met prachtige wijnen van de beste producenten. Het hoge niveau van onze wijnen blijft niet onopgemerkt in de wijnpers: constante hoge beoordelingen en tal van wijnprijzen onderstrepen de kwaliteit van de wijnen.   

Bourgognespecialist 
Henri Vojacek’s liefde voor bourgognewijnen werd volledig doorgegeven aan zijn zoon Yoeri, de huidige eigenaar en inkoper van Vojacek Wijnen. Hij ontwikkelde zich tot een gerenommeerd wijnproever, -inkoper en bourgognespecialist. Bourgognes van noord tot zuid inclusief bijzondere beaujolaiswijnen hebben nog altijd een bijzondere plek in het assortiment. De bourgognehuizen waarmee Vojacek senior ooit startte – zoals domaine Paul Pillot en Ballot-Millot – zijn in de loop der jaren aangevuld met toonaangevende huizen als Rijckaert, Ramonet, Jacquesson en Raquillet. 
Onze wijnen gooien hoge ogen  
We zijn trots op ons assortiment en spreken we vol lof over onze wijnen, maar de mening van een ander is minstens zo waardevol. Zeker als dit de mening is van gereputeerde wijnschrijvers en gespecialiseerde journalisten. Veel van onze wijnen zijn op de één of andere manier door zo'n professional positief besproken. Niet alleen in Nederland (Hamersma, Duijker, Klei, Kleyn, Nijdam), maar ook internationaal (Parker, Robinson, Guide Hachette, Gambero Rosso, Falstaff). Zie deze beoordelingen als een handvat. Het eindoordeel vel je natuurlijk altijd zelf. 


Let's meet
Vul je gegevens in en we nemen uiterlijk binnen een werkdag contact met je op.
Ook zo gek op wijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief