Tongerseweg 15 Maastricht +31(0)43 - 325 31 70 info@vojacek.nl

Binigrau Vins y Vinyes
Vi de la terra Mallorca 2022 Obac de Binigrau

€ 28,25
/ € 169,50 (per doos van 6)

Binigrau Vins y Vinyes
Vi de la terra Mallorca 2022 Obac de Binigrau

€ 28,25
/ € 169,50 (per doos van 6)
Wijnbedrijf Binigrau ligt in het dorpje Biniali op Mallorca, niet ver van de hoofdstad Palma, en werd opgericht in 2002. De eigenaren, de drie broers Batle, zijn voorstanders van minimalistische landbouw: ze behandelen de wijngaarden volgens biologische principes en passen ook biodynamische technieken toe. Volledig in lijn met de natuur en omgeving, precies zoals hun voorouders al eeuwen geleden deden. De broers zijn ervan overtuigd dat deze werkwijze, waarbij het ritme van de planten wordt gevolgd en het ecologische evenwicht van de omgeving wordt gerespecteerd, betere druiven van hogere kwaliteit oplevert. De wijngaarden zijn aangeplant met inheemse druivenrassen en internationale variëteiten. De mondiale vraag naar de wijnen van Binigrau is groot. We zijn dan ook blij dat we deze wijnen voor Nederland mogen importeren.
Blend. Twaalf tot veertien maanden gerijpt in fijne Franse eiken vaten. Elegante, donkere, robijnrode wijn met subtiele hints van granaat. Aroma's van specerijen, noten, venkel en zoethout; gecombineerd met een goed geïntegreerde smaak van rijp fruit en eikenhout.
Gebraden lamsvlees met tijm/rozemarijn. Wild zwijn. Eend. Haas. Goulash. Manchego.
€ 28,25
/ € 169,50 (per doos van 6)
Domein Binigrau Vins y Vinyes
Land Spanje
Kleur Rood
Oogstjaar 2022
Bewaartermijn 2024-2030
Serveertemperatuur 15-17°C
Smaakprofiel Complex & Elegant
Druif Blend van mantonegro-, callet-, merlot-, cabernet sauvignon- en syrahdruiven.
Inhoud 0.75 L
Alcohol 14,5%

Binigrau Vins i Vinyes

Catalonië / Spanje

Wijnbedrijf Binigrau ligt in het dorpje Biniali op Mallorca, niet ver van de hoofdstad Palma, en werd opgericht in 2002. De eigenaren, de drie broers Batle, zijn voorstanders van minimalistische landbouw: ze behandelen de wijngaarden volgens biologische principes en passen ook biodynamische technieken toe. Volledig in lijn met de natuur en omgeving, precies zoals hun voorouders al eeuwen geleden deden. De broers zijn ervan overtuigd dat deze werkwijze, waarbij het ritme van de planten wordt gevolgd en het ecologische evenwicht van de omgeving wordt gerespecteerd, betere druiven van hogere kwaliteit oplevert.  De wijngaarden zijn aangeplant met inheemse druivenrassen en internationale variëteiten. De mondiale vraag naar de wijnen van Binigrau is groot. We zijn dan ook blij dat we deze wijnen voor Nederland mogen importeren.

Lees meer
Ook zo gek op wijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief