Tongerseweg 15 Maastricht +31(0)43 - 325 31 70 info@vojacek.nl

Binigrau Vins y Vinyes
Vi de la terra Mallorca 2023 Binigrau Rosat

€ 26,95
/ € 161,70 (per doos van 6)

Binigrau Vins y Vinyes
Vi de la terra Mallorca 2023 Binigrau Rosat

€ 26,95
/ € 161,70 (per doos van 6)
Wijnbedrijf Binigrau ligt in het dorpje Biniali op Mallorca, niet ver van de hoofdstad Palma, en werd opgericht in 2002. De eigenaren, de drie broers Batle, zijn voorstanders van minimalistische landbouw: ze behandelen de wijngaarden volgens biologische principes en passen ook biodynamische technieken toe. Volledig in lijn met de natuur en omgeving, precies zoals hun voorouders al eeuwen geleden deden. De broers zijn ervan overtuigd dat deze werkwijze, waarbij het ritme van de planten wordt gevolgd en het ecologische evenwicht van de omgeving wordt gerespecteerd, betere druiven van hogere kwaliteit oplevert. De wijngaarden zijn aangeplant met inheemse druivenrassen en internationale variëteiten. De mondiale vraag naar de wijnen van Binigrau is groot. We zijn dan ook blij dat we deze wijnen voor Nederland mogen importeren.
Gemaakt van mantonegro- en merlotdruiven, biologische teelt van de oudste wijnstokken van Ca'n Grau. Heldere, aardbeiroze wijn met delicate aroma's van kersen, rozenblaadjes, aardbei en room-karamel in een complex bouquet. In de mond fris, boeiend en verleidelijk; een romige wijn met een lange en intense afdronk.
Deze unieke wijn combineert schitterend met visgerechten, fruits de mer (kreeft, krab, coquilles). Gerechten uit de Aziatische keuken die niet te pittig zijn en gerechten met (gegrilde) groenten als basis.
€ 26,95
/ € 161,70 (per doos van 6)
Domein Binigrau Vins y Vinyes
Land Spanje
Kleur Rosé
Oogstjaar 2023
Bewaartermijn 2024-2027
Serveertemperatuur 9-11°C
Druif Mantonegro. Merlot.
Inhoud 0.75 L
Alcohol 14,5%

Binigrau Vins i Vinyes

Catalonië / Spanje

Wijnbedrijf Binigrau ligt in het dorpje Biniali op Mallorca, niet ver van de hoofdstad Palma, en werd opgericht in 2002. De eigenaren, de drie broers Batle, zijn voorstanders van minimalistische landbouw: ze behandelen de wijngaarden volgens biologische principes en passen ook biodynamische technieken toe. Volledig in lijn met de natuur en omgeving, precies zoals hun voorouders al eeuwen geleden deden. De broers zijn ervan overtuigd dat deze werkwijze, waarbij het ritme van de planten wordt gevolgd en het ecologische evenwicht van de omgeving wordt gerespecteerd, betere druiven van hogere kwaliteit oplevert.  De wijngaarden zijn aangeplant met inheemse druivenrassen en internationale variëteiten. De mondiale vraag naar de wijnen van Binigrau is groot. We zijn dan ook blij dat we deze wijnen voor Nederland mogen importeren.

Lees meer
Ook zo gek op wijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief